Veelgestelde Vragen

Hieronder vindt u antwoord op de meest voorkomende.

Reparatievragen

Kan ik wachten terwijl de reparatie wordt uitgevoerd?

Jazeker. U kunt altijd bij ons binnen lopen om uw toestel af te geven voor een reparatie. Doorgaans zijn alle smartphone reparaties in een half uur tot een uur uitgevoerd. Wanneer u zeker wilt weten dat wij direct tijd voor u hebben, kunt u ook altijd een afspraak inplannen via onze online afspraaktool.

Gebruiken jullie originele schermen?

Voor Samsung kunnen wij volmondig ja zeggen, die hebben namelijk een distributiekanaal. Bij Apple ligt dit wat ingewikkelder, om de eenvoudige reden, dat er geen distributiekanaal is voor Apple schermen.
Er zijn vele gradaties beeldschermen op de markt. Wij werken met Grade A en Grade B. Dit houd het volgende in.
Grade A is een beeldscherm van goed kwaliteit.  Dit is de hoogste beschikbare kwaliteit binnen de kopie onderdelen. Daarom geven wij ook 6 maanden garantie op deze beeldschermen.
Grade B is een beeldscherm van een zogeheten Third Party fabrikant, ofwel een copy. Ook hier zijn zeer veel verschillende kwaliteiten van te vinden. Van heel slecht tot zeer goed. Wij zijn continu op zoek naar de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Hoe lang duurt de reparatie?

Afhankelijk van het tijdstip waarop het toestel wordt ontvangen, wordt deze dezelfde dag of de volgende werkdag gerepareerd. Na ontvangst van de betaling wordt het toestel direct retour gestuurd.

Algemene Vragen

Heb ik garantie?

Ja, wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden en onderdelen. Uitzondering hierop zijn de grade B beeldschermen en batterijen. Hier geven wij 2 maanden garantie op. Op waterschade reparaties kunnen wij helaas geen garantie geven. Leest u hiervoor hier onze voorwaarden.

Hoe kan ik betalen?

U kunt op locatie pinnen of contant betalen. Wanneer u een toestel per post heeft verstuurd, kunt u het verschuldigde bedrag aan ons overmaken.