Smartphone Reparatie Middelburg

Uw vertrouwde winkel voor alle reparaties

Snelle, betaalbare tablet, laptop en mobiele telefoonreparatie. Je gadgets spelen een grote rol in je professionele, persoonlijke en schoolleven. Wanneer je telefoon, tablet of laptop breekt, wilt u dat een expert de reparatie afhandelt. Dat is waar we binnenkomen. Met meer dan een decennium aan ervaring in de elektronica-reparatiesector, kan Smartphone Reparatie Middelburg de klus snel en effectief klaren.

U kan bij ons kiezen tussen (OEM) originele of AAA kwaliteit onderdelen, dit is een uitbreiding van ons service. Op originele onderdelen 12 maanden garantie en copy 6 maanden naar voorwaarden. Reparaties klaar terwijl u wacht. Wij vinden de privacy van onze klanten belangrijk en daarom vragen wij nooit uw codes of wachtwoorden. En wij wissen nooit gegevens. Nooit verrassing bij ons en altijd een top service.

0 Jaar

Jaren ervaring

0

Gebroken schermen gemaakt

0

Toestels gemaakt

0 %

Tevreden klanten

Smartphone Reparatie Middelburg gelooft in de simpele waarheid dat kwaliteitswerk groei en succes oplevert.

CEO Smartphone Reparatie Middelburg

Liefde voor mensen

Liefde is waar het is. Wij geloven dat liefde het belangrijkste gebod is in het leven en daarom is liefde het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. Liefde is Smartphone Reparatie Middelburg nummer 1 kernwaarde.

De klant, geen euro's

We hebben Smartphone Reparatie Middelburg gevormd met deze fundamentele kernwaarde en we geloven dat de waarde van mensen meer waard is dan de waarde van geld. Het resultaat van het op de eerste plaats brengen van mensen zal altijd het voordeel van het verdienen van geld belonen.

Integriteit

Integriteit is wat je doet als niemand kijkt; het doet altijd het goede, zelfs als het in je nadeel werkt. De juiste keuze is zelden de gemakkelijkste maar het is altijd de juiste keuze. Dus in essentie doen we er alles aan om het juiste te doen.

Gratis diagnose

Wij geloven in een transparant reparatieproces en dat begint met duidelijke en vooruitstrevende prijzen. Als u niet zeker weet wat er mis is met uw apparaat, maken we het u graag gratis. Zodra we bepalen wat er nodig is voor uw reparatie, nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende reparatieofferte. U kunt ervoor kiezen om door te gaan met een reparatie, of niet, de keuze is altijd aan u.

Lage prijsgarantie

Herstellen van uw apparaat zou de bank niet moeten breken. Onze lage prijsgarantie zorgt ervoor dat we altijd de beste prijs bieden aan onze klanten. Breng gewoon de gepubliceerde prijs van een lokale concurrent voor dezelfde reparatie in, en we zullen gelukkig hun prijs matchen en verslaan met €5. Let op, de reparatieprijs moet een regelmatig gepubliceerde prijs zijn en het aanbod is niet van toepassing op specials, kortingsbonnen of andere kortingen.

180 dagen garantie

Van vriendelijke en informatieve technici tot het online volgen van reparaties, we maken reparatie eenvoudig. We weten hoe belangrijk uw apparaat voor u is, dus we beloven het zo snel mogelijk aan u terug te sturen en u op de hoogte te houden van elke stap. De meeste van onze populaire reparaties kunnen zelfs worden uitgevoerd terwijl u wacht!